MERAWAT SIHIR SANTAU DI KELANA JAYA


Semalam saya berkesempatan merawat seorang pesakit sihir santau di Kelana Jaya,beliau kerap muntah darah dan lemah-lemah badan dalam seminggu kebelakangan ini.Beliau sudah mendapatkan rawatan/scanning dari specialist hospital,tetapi pihak mereka menyatakan hanya demam biasa sahaja.
 
 Sebelum rawatan saya memberikan pesakit santau tersebut secawan air kelapa,kemudian saya membacakan 20 set ruqyah pembatal sihir dan dalam masa beberapa minit pesakit muntah dengan banyaknya.Diakhir rawatan saya membekalkan pesakit sebotol air ruqyah,sebotol madu ruqyah untuk merawat luka dalaman dan 9 helai daun bidara untuk dibuat mandian 3 hari berturut bagi membatalkan pengaruh sihir tersebut.Pesakit santau juga perlu berpantang sebulan untuk mengelakkan pemakanan yang ada unsur limau,cuka,keladi,nenas dan juga masakan pedas,ini kerana bisa santau akan aktif kembali jika bersatu dengan salahsatu makanan yang saya sebutkan tadi.Rawatan tamat..

Untuk rawatan sihir/pagar/pulih perniagaan ke tempat masing-masing bagi kawasan KL/SELsila SMS Utz Haiqal 013-347 5449

Comments

  1. Banyak sungguh kes santau zaman moden ni..Adik ipar saya hampir terkena santau tak jauh dari pusat rawatan ustaz. .Nasib baik lah dia ada pendinding diri drpd ayat suci alquran. .gelas itu pecah sebelum sempat disentuhnya.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KHIDMAT RAWATAN JARAK JAUH

KHIDMAT RAWATAN JARAK JAUH

BARANG SIHIR DALAM BADAN