SURIRUMAH KOMA DISIHIR SUAMI SENDIRI ANGKARA POLIGAMI


Kisah rawatan luar kali ini berlaku di Bukit Jelutong Shah Alam,mengisahkan seorang surirumah beranak 2 koma hampir 5 tahun akibat disihir suami sendiri yang juga merupakan seorang pensyarah di universiti islamik yang terkenal di Malaysia.Motif kejadian ini ialah sisuami yang sudah mempunya isteri no 2 berketurunan Turki tidak mahu perkahwinan kedua beliau dicium oleh pihak isteri pertama.

Ahli keluarga sebelah isteri menceritakan bahawa sisuami memang tak suka melihat isterinya sihat dan juga kerap memukul anak-anak beliau sendiri.Selain itu sisuami selalu melakukan tabiat pelik seperti mengorek hidung dan telinga sambil membaca mantera sesuatu apabila menziarah isteri pertama beliau.

Dipendekkan cerita,saya terus membacakan set 20 ayat ruqyah pada pesakit dan diakhiri dengan azan serta memagar rumah pesakit 4 penjuru,selepas dibacakan ruqyah alhamdulillah pesakit ada memberi respon yang positif sedikit,rawatan tamat..

Bagi mereka yang inginkan khidmat perawat datang kelokasi masing-masing,sila SMS Utz Haiqal 013-347 5449 terhad untuk kawasan KL/SEL sahaja.

Comments

Popular posts from this blog

KHIDMAT RAWATAN JARAK JAUH

KHIDMAT RAWATAN JARAK JAUH

BARANG SIHIR DALAM BADAN