SIHIR YANG BERKAITAN SEKSUALSihir yang berkaitan seksual selalunya ialah sihir pemisah rumahtangga dan sihir jerut. Sihir pemisah rumahtangga kerap berlaku bagi pasangan yang sudah lama berkahwin, dan sihir jerut pula selalu dihadapi oleh pasangan yang baru berkahwin. Tujuan utama kedua jenis sihir ini ialah untuk menyebabkan pasangan suami isteri bercerai, dan cara sihir ini bertindak adalah seperti :-

-Tiada nafsu pada pasangan.

-Zakar tiba-tiba lemah bila hendak berjimak, walhal masa foreplay dalam keadaan normal.

-Suami kerap mengalami pancut awal (bawah 1min) setiap kali berjimak.

-Si isteri mengepitkan peha bila suami ingin berjimak.

-Ada halangan/ketulan daging pada si isteri yang menyukarkan suami untuk berjimak.

-Mengalami istihadah/period setiap kali suami ingin berjimak.

Kedua sihir di atas adalah jenis sihir yang paling banyak melanda umat islam di Malaysia ini, dan jika tak kena cara rawatannya agak sukar untuk sembuh.

Bagi memastikan kesembuhan di tahap maksimum, pasangan suami isteri perlu datang secara berhadapan kepada perawat dan pastikan setiap orang membawa 49 helai daun bidara untuk di buat minum dan mandian selama 7 hari berturut-turut, InsyaAllah sembuh.

Daun bidara boleh didapati percuma di Masjid Al Falah USJ9 Subang Jaya dan juga Seksyen 18 Shah Alam di alamat 11A 18/25 Jln Rotan Manau.
 
"Sebagai umat islam sama-samalah kita menyokong RAWATAN ISLAM RUQYAH SYAR'IYAH,kerana rawatan islam ini adalah warisan perubatan Rasulullah SAW"

Comments

Popular posts from this blog

KHIDMAT RAWATAN JARAK JAUH

KHIDMAT RAWATAN JARAK JAUH

BARANG SIHIR DALAM BADAN